Lockero

Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Enkelt att använda

Se de fem stegen i processen

Ladda ner programvaran & analysera datorn

För att komma igång så behöver vi först göra en analys av datorn för att kunna berätta för dig vilken information som kan räddas. Du behöver ett tomt 4GB USB minne som du sätter i datorn. Ladda ner programvaran och vänta ett par minuter medans den installeras på ditt USB minne.

Flytta över USB minnet till måldatorn

När USB minnet är installerat så flyttar du den till den dator du ärvt av den avlidne, om den inte redan sitter i den. Starta om datorn, se till att den har strömförsörjning och är ansluten till internet. Följ sedan anvisningarna i programmet. 

När analysen är klar väljer du vilken produkt du behöver

Tidsåtgången för analyseringsprocessen varierar beroende på mängd data som finns på hårddisken och hur snabbt ditt internet är. Du behöver inte hålla koll på datorn utan ett mail skickas till dig när det är klart. På ditt användarkonto presenterar vi sedan vilken information som kan räddas, och därefter väljer du att köpa den data du väljer.

Gå till betalning

Du blir därefter dirigerad till vår betalningssida. Betalning görs säkert med ditt betalkort eller med Klarna faktura. I samband med att du betalar så blir den valda informationen som du valt att få ut tillgänglig för dig via ditt användarkonto på vår hemsida. 

 

Spara datan till din hårddisk eller dator

Den räddade informationen finns tillgänglig för dig att spara ner från användarkonto under 60 dagar. Du väljer hur du vill spara ner din data, till din dator, till en molntjänst, eller till en extern hårddisk.