Lockero

Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Enkelt att använda

Se de fem stegen i processen

Ladda ner programvaran & analysera datorn

För att komma igång så behöver vi först göra en analys av datorn. Du behöver ett USB minne på minst 4GB. Observera att alla filer på USB minnet kommer att raderas. Ladda ner programvaran och vänta ett par minuter medans USB minnet modifieras.
Programvaran laddas ner genom att klicka på knappen nere till vänster på Mina sidor, efter att du har skapat ett konto.

Flytta över USB minnet till måldatorn

När USB minnet är installerat så behöver du flytta över den till måldatorn. Följ länkarna nedan för en detaljerad guide:

Windows/Linux: Klicka här
Mac: Klicka här

När du har startat datorn med USB minnet så följer du anvisningarna på skärmen.

När analysen är klar väljer du vilken produkt du behöver

Tidsåtgången för analyseringsprocessen varierar beroende på mängd data som finns på hårddisken och hur snabbt ditt internet är. Du behöver inte hålla koll på datorn utan ett mail skickas till dig när det är klart. På ditt användarkonto presenterar vi sedan vilken information som kan räddas, och därefter väljer du att betala för att låsa upp den datan eller tjänsterna du behöver.

Gå till betalning

Du blir därefter dirigerad till vår betalningssida. Betalning görs säkert med ditt betalkort eller med Klarna faktura. I samband med att du betalar så blir den valda informationen som du valt att få ut tillgänglig för dig via ditt användarkonto på vår hemsida. 

 

Spara datan till din hårddisk eller dator

Den räddade informationen finns tillgänglig för dig att spara ner från användarkonto under 60 dagar. Du väljer hur du vill spara ner din data, till din dator, till en molntjänst, eller till en extern hårddisk.