Lockero

Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Enkelt att använda

Se de fem stegen i processen 

Välj den produkt du behöver

Här på hemsidan väljer du vilken produkt du vill köpa utifrån vilken information du behöver rädda. Klicka på knappen ”Kom Igång” längst upp på sidan eller gå direkt till vår produktsida! 

 

Gå till betalning

Du kommer sedan att bli dirigerad till betalning. Betalning görs säkert med ditt betalkort eller med Klarna faktura. I samband med att du betalar så skapas ett användarkonto åt dig. Det är där du sedan kommer få tillgång till informationen som har räddats. 

Ladda ner programvara och installera på ett USB

Se till att ha ett tomt USB minne med minst 4GB ledigt. Sätt USB minnet i din egen dator. Programvaran laddas ner och börjar sedan att installeras på ditt USB minne. Detta tar endast några minuter. 

 

Flytta över USB minnet till måldatorn

När USB minnet är installerat så flyttar du det direkt till måldatorn, den dator du ärvt av den avlidne. Starta datorn, och se till att den har strömförsörjning och är ansluten till internet. Följ sedan anvisningarna i programmet. 

Spara datan till din hårddisk eller dator

Tidsåtgången för processen varierar beroende på mängd data som finns på hårddisken. Du behöver inte hålla koll på datorn utan ett mail skickas till dig när det är klart. Därefter hittar du den räddade informationen på ditt användarkonto. Du väljer hur du vill spara ner din data, den dator du använder eller till en extern hårddisk.