Lockero

kr 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.
Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Verktygen att hantera ett dödsbo

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Lockero ger dig verktygen som underlättar hanteringen av ett digitalt dödsbo.

När en anhörig går bort så är det mycket att sköta med det praktiska i ett dödsbo. Men det är även en hel del jobb med det digitala. Låt säga att en nära anhörig till dig går bort. Som dödsbodelägare förväntas du ta hand om begravning, ekonomi, post, bouppteckning med mera.Håller du på att gå genom den avlidnes ekonomi för att betala räkningar och dela upp arvet? Då är det viktigt att du har hela bilden från start, med hjälp av vår tjänst kan du hitta eventuella bettingkonton, eller utländska bankkonton som den avlidne har.

Eftersom att utländska banker och spelsajter inte omfattas av samma lagar och regler som i Sverige så innebär det oftast att om en person plötsligt slutar använda sina konton så görs ingen åtgärd, ingen kommer försöka nå ut till anhöriga för att påtala att det finns tillgångar hos dem. Utan i sinom tid så går dessa pengar tillbaka in i banken/spelföretaget genom diverse avgifter. Vi har jobbat på för fullt för att kunna erbjuda våra tjänster, och vi kommer snart att vara tillgängliga för dig genom din begravningsentreprenör.

//Isabella

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

More To Explore