Lockero

kr 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.
Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vad hade mamma för prenumerationer?

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Vet du inte vilka prenumerationer och onlinekonton den bortgångne använde sig av? Vi kan ta reda på det åt dig!

Det är tillräckligt mycket att ta hand om uppsägning av de tjänster man vet om. Om man inte känner till alla de tjänster den avlidne använde sig av så tillkommer ett mycket knepigt jobb med att försöka ta reda på det. Med hjälp av den bortgångnas dator så kan vi ta reda på vilka tjänster som denne var ansluten till. Vi kan hitta allt från prenumerationer på tidningar, parfymutskick, matleveranser, mobilabonnemang, bettingkonton, sociala medier, och mycket mer.

Vi hittar tjänsterna åt dig så att du sedan kan säga upp dem. Men vi jobbar även på att utveckla tjänsten så att vi i nästa steg ska kunna avsluta eller på annat vis hantera tjänsterna åt dig. Vårt mål är att erbjuda en helhetslösning till de anhöriga så att de kan fokusera på annat. Tveka inte att höra av dig till oss på, [email protected]

//Isabella

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

More To Explore