Lockero

kr 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.
Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Det mest privata vi har

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Våra mobiler och datorer innehåller enormt mycket information om oss, vi sparar våra bilder, våra dokument, våra favoritfilmer, vår jobbrelaterade information, kalendrar och mycket mycket mer. Det sista vi vill är att en obehörig person tittar in i en värld som är vår och som är högst privat. Därför kan det för många ta emot att gå och lämna en mobil eller dator i handen hos en fysisk person på en reparationsverkstad. Än mer om denna dator har tillhört en kär familjemedlem som gått bort.

Vi på Lockero har haft detta i åtanke från första stund och därför utvecklat vårt program på så vis att ingen annan, inte heller vi eller någon på vår support får se informationen på datorerna eller mobilerna som vi hanterar. Den enda som får tillgång till att se och spara ner informationen är du, den anhöriga till den person som avlidit. På så vis värnar vi om den bortgångas privatliv. Har du frågor kring hur vi hanterar integritet och säkerhet? Tveka inte att skriva till oss här på Facebook eller till [email protected] så svarar vi så fort vi kan!

//Isabella

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

More To Explore