Lockero

kr 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.
Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vad är en dataräddning?

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Vad är en dataräddning?

En dataräddning innebär att viss information från en dator eller mobil lokaliseras och sparas ned. Det kan handla om bland annat familjebilder, dokument, videos och audiofiler. Det vanligaste är att en dataräddning görs från en enhet som på något vis blivit skadad eller åt någon som inte vet sitt lösenord. Men en dataräddning kan även göras åt en kund som helt enkelt inte känner sig säker på hur man hittar specifikt material bland 100 000-tals filer på en dator eller inte själv har tid att göra det.

Om man har ärvt en dator från en anhörig kan det vara flera saker som är viktiga att hitta snabbt, det skulle kunna vara en specifik bild på personen som man vill ha till begravningen, personens favoritlåtar, eller arbetsdokument som behöver vidarebefordras. Har du frågor eller funderingar? Skriv till oss på [email protected] !

//Isabella

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

More To Explore