Lockero

kr 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.
Registrera
Obs: Kontrollera din e-post efter registrering för verifiering
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vad gör Lockero?

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

I början av 2021 lanserar Lockero sina tjänster i Sverige! Lockero hjälper den anhörige till någon som gått bort att få tillgång till information på ärvd dator eller mobil. Att förlora familjebilder, viktiga dokument eller videos från semestern för att en dator eller mobil är låst kan vara smärtsamt. Vi har byggt en mjukvara som möjliggör att informationen kan sparas ner och sedan göra enheten brukbar igen!

Hela processen är automatiserad och sker på distans, den anhörige behöver inte strula med att posta enheten till något kontor eller ta med den till en reparationsverkstad. Inom kort kommer vi på Lockero att starta med Beta-testning av vår mjukvara och ser då fram emot att kunna hjälpa ett antal anhöriga helt utan kostnad! Om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster så hjälper vi dig gärna att besvara dem, skriv till oss på [email protected]

// Isabella LockeroSverige

Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

More To Explore